maanantai 29. syyskuuta 2014

Aamusivut

Sanotaan, että aamuisin olisi hyvä kirjottaa kolme sivua tekstiä, juuri sitä, mitä mielen päällä on, sitä niin sanottua ajatuksen virtaa ja mieluiten käsin.

Koska minulla on pää täynnä aina aamuisin (ja iltaisin), en osaa olla hiljaa itsekseni ja minulla on maailman kamalin käsiala niin siksi tämä blogi. Tämä ei ole ensimmäinen blogini, mutta ehkä juuri tähän elämänvaiheeseen ja pään tukkoisuuteen sopiva ajatusten purkupaikka ja oksennusallas. Aiheita varmasti riittää paljon, tai niin ainakin luulen, mutta silti tiedän, että suurin osa tästä ajatusvirrasta tulee käsittelemään lapsiperhearkea, opiskelua, treenamista tai sen puutetta, ahdistusta, masennusta, elämän suuria kysymyksiä ja ilon hetkiä. Mitä kulloinkin minun päässäni pyörii aamuisin kun avaan koneen.

Sen verran minusta, että täällä kirjoittelee 24-vuotias nainen, tammikuussa kolmannen lapsen saava ikuinen opiskelija, intohimoinen kuntosaliharrastaja ja elämäntapalaihduttaja, maalla asusteleva kotirouva ja kodinhengetär joka ajattelee liikaa, ei osaa sanoa ihmisille ei ja etsii sitä omaa kultaista keskitietään elämässä välillä kompuroiden ja raivosta huutaen, välillä hervottomasti nauraen ja liian monta rautaa tulessa leiskuen.

Tervetuloa seuraamaan mikäli sinullakin on joskus elämän punainen lanka hukassa, palikat sekaisin ja aamuisin aikaa istua kahvikupin äärellä lukemassa toisten päätöntä jorinaa.

Kirjoitatko sinä aamusivuja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti